AUDIOLÓGIA

A Pestor Kft. 20 éve forgalmazza a magyar piacon az Unitron hallókészülékeket. A 20 év alatt több mint huszonötezer hallássérült ember életét sikerült megkönnyíteni kimagasló minőségű hallókészülékeinkkel, melyek tiszta, természetes hangzást és magas viselési komfortot biztosítanak.

Budapesten lévő központunkban a legmodernebb technológiával felszerelt audiológiai szakrendelésen teljes körű állapot felmérést és hallásvizsgálatot végzünk. Pácienseink ezt követően választhatják ki az igényeiknek és elvárásaiknak legjobban megfelelő hallókészüléket.

Kínálatunkban megtalálhatók a programozható és a csúcstechnológiájú digitális hallókészülékek. Fül mögötti készülékeink három méretben kaphatóak: mini, normál és nagy méretben. A nagy méret szuper erős teljesítményű készüléket jelent.

Hallójárati készülékeink is teljes méretsorozatban kaphatóak: teljes fülkagylót kitöltő, fél fülkagylót kitöltő, normál hallójárati, mini hallójárati, és a szinte láthatatlan, mélyhallójárati méretben. Teljes körű ellátást biztosítunk pácienseinknek, minden szükséges tartozékot megvásárolhatnak nálunk: elemeket, illesztéket, a hallókészülék megfelelő ápolásához szükséges tisztító szereket: tisztítókendőket, pumpát, szárítótégelyt és kapszulát, a hallójárat ápolására szolgáló krémet, és digitális elemellenőrzőt is.

Márkaszervizünk munkatársai a hét minden munkanapján pácienseink rendelkezésére állnak és lehető legrövidebb határidővel elvégzik a szükséges javítást. Jelenleg a hallókészülékek kihordási ideje 6 év, ezen idő alatt biztosítjuk a folyamatos hallásgondozást és szerviz háttért pácienseinknek. Hozzánk minden hallás problémával bizalommal fordulhat! Várjuk, hogy segíthessünk!

Kérjen időpontot:
+36 1 444… Kattintson
Powered by WEBAPIX
Visszahívást kérek