Dr. Szirmai Ágnes PhD

Szakvizsgái: fül- orr- gégegyógyászat, neurológia, audiológia

34 éve dolgozik a Semmelweis Egyetem Fül-orr-gégészeti és Fej-nyaksebészeti Klinika  Otoneurológiai (egyensúlyvizsgáló) részlegében, annak 1989 óta a vezetője. Általános fül-orr-gégészeti tevékenysége mellett a szédülés elismert szakértője mind Magyarországon, mind külföldön. Tudományos (PhD) fokozatát is a keringészavarok okozta szédülés témakörben szerezte meg. Tudását magyar és angol nyelven adja tovább mind orvostanhallgatóknak, mind végzett orvosoknak, továbbképzés keretében.

Egyesületi tagságai, tisztségviseletei: A Magyar Fül- orr- gégeorvosok Egyesülete, Magyar Stroke Társaság, Nemzetközi Neurootológiai és Equilibriometriai Társaság (2014.óta annak elnöke), Bárány Társaság, Magyar Fejfájás Társaság tagja. A Magyar Fül- Orr- Gégeorvosok Egyesülete Otoneurológiai Szekciójának a titkára, majd elnöke volt.

Az általa vezetett otoneurológiai szakambulancián a szédülő betegek komplex kivizsgálása, rendszeres gondozása, és rehabilitációja történik. Évente több ezer beteg fordul meg a rendelésén az ország minden területéről.

2005 óta a MediMOM egészségközpont, majd annak utódja, a Róbert  Egészségközpont Hegyaljában működő szédülés-ambulancián is lát el betegeket, több mint 30 éves szakmai tapasztalatát itt állítja a szédülő betegek szolgálatába.

Vizsgálatok

Közösség

Ne maradjon le semmiről, nézze meg közösségi oldalunkat!

Tovább

Youtube

Videóink.

Tovább
Powered by WEBAPIX
Visszahívást kérek